AKTUALNO / VIJESTI

PODACI STOŽERA

Broj novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji i danas u padu, u pogonu samo dva covid odjela u županijskim bolnicama

Broj novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji i danas u padu, u pogonu samo dva covid odjela u županijskim bolnicama

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 38.860 osoba

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 63 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je upravo županijski Stožer civilne zaštite. 

Putem PCR testiranja detektirana su 43 nova slučaja zaraze, i to na području grada Karlovca 23, Ogulina 9, Duge Rese 4, te u općinama Bosiljevo 1, Josipdol 3, Plaški 1, Vojnić 2. Od 40 osoba testiranih brzim antigenskim testiranjem zabilježeno je 20 novih slučajeva (DZ Duga Resa 3+, DZ Ogulin 2+, DZ Ozalj 6+, DZ Slunj 5+, DZ Vojnć 4+).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 7 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 5 osoba. U posljednja 24 sata na COVID odjele primljene su 4  osobe, isto toliko ih je otpušteno, kažu u Stožeru. 

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 38.860 osoba, preminulo je u bolnicama 815 osoba te 49 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. S bolničkog liječenja otpušteno je 2.256 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!