AKTUALNO / VIJESTI

DOKAD VIŠE?

Ponovio se sramotan incident: Skejina četa opet stigla u Knin i urlala "Za dom spremni"

Ponovio se sramotan incident: Skejina četa opet stigla u Knin i urlala
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kao i prijašnjih godina, njihovu aktivnost zabilježila je policija

Ni ovogodišnja proslava "Oluje" u Kninu nije prošla bez incidenta jer je Marko Skejo sa svojim pristašama u središtu Knina uzvikivao je "Za dom spremni". Neki okupljeni čak su pljeskali.

Ubrzo se oglasila i policija koja je provela, čini se, munjevito kriminalističko istraživanje nad ukupno njih 15.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske proveli su kriminalističko istraživanje nad ukupno 15 osoba koje su 5. kolovoza 2021. godine u Kninu, tijekom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te obljetnice Vojno redarstvene operacije 'Oluja', svojim ponašanjem ispunili obilježja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", naveli su u priopćenju.

Nastavili su da se radi o dva odvojena događaja.

"Prije svega, radi se o 75-godišnjaku, a u drugom se radi o skupini od 14 osoba koji su narušavali javni red i mir upućivanjem poruka (uzvika) neprimjerenog sadržaja na javnom mjestu gdje je bio okupljen veći broj građana, čime su ispunili elemente protupravnog ponašanja. Temeljem svega utvrđenog, policija će protiv svih podnijeti Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog sumnje da su počinili prekršaj iz članka 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", priopćili su iz policije.

Izdvojeno


Reci što misliš!