AKTUALNO / VIJESTI

užas

Strašna nesreća na autocesti A4: Sletio autobus, poginulo 12 osoba, veći broj teško ozlijeđenih!

Strašna nesreća na autocesti A4: Sletio autobus, poginulo 12 osoba, veći broj teško ozlijeđenih!
ILUSTRACIJA Igor Soban/PIXSELL

Autobus poljskih registarskih oznaka u subotu ujutro sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A4 Zagreb-Goričan. Na mjestu je poginulo 12 osoba, a ozlijeđeno ih je više od 30, javlja Jutarnji.hr.

Prema prvim informacijama, do slijetanja autobusa je došlo na potezu od Brezničkog Huma do Komina, u smjeru Zagreba, oko 5:30h. U varaždinskoj Policijskoj upravi navode da je točna lokacija između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prema dosadašnjim informacijama, u prometnoj nesreći je više osoba smrtno stradalo te je veći broj teško ozlijeđenih. Na mjestu događaja je uz policijske službenike PU varaždinske i PU zagrebačke angažirano više ekipa Zavoda za hitnu medicinu s područja Varaždinske županije i Zagreba, kao i više ekipa vatrogasaca iz obje županije, priopćila je policija.

Hrvatski autoklub je izvijestio da se između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba vozi uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Jutarnji javlja da je na mjestu poginulo najmanje 11 ljudi, potvrdili su im u policiji. Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđene su 34 osobe. Kako doznaje, 11 unesrećenih je prebačeno u zagrebačke bolnice, šest u KBC Rebro, a 5 u KB Dubrava.

Prema informacijama koje su dobili iz KBC-a Zagreb, dovezeno im je 6 pacijenata, od kojih je nažalost jedan umro nakon pokušaja reanimacije. Jedan pacijent ima teški prijelom potkoljenice i trenutno se nalazi na operaciji, tinejdžerica je dovezena s nagnječenjem pluća, dok ostalih troje pacijenata imaju prijelome međutim, oni ne zahtijevaju operativne zahvate.

Izdvojeno


Reci što misliš!