AKTUALNO / VIJESTI

NA PIVO U KARLOVAC

Pivski kolovoz - jedanaest restorana nudi jela od piva, Žitna lađa posebnu pivsku turu, bit će igara, kvizova...

Pivski kolovoz - jedanaest restorana nudi jela od piva, Žitna lađa posebnu pivsku turu, bit će igara, kvizova...

Turistička zajednica grada Karlovca ti ove godine provodi marketinšku aktivnost „Na pivo u Karlovac“, koja je prošle godine osvojila i nacionalnu nagradu za kreativnost i inovativnost kampanje. 

Na radost mnogih pivoljubaca iz Hrvatske, ali i šire, od 10. do 30. kolovoza karlovački restorani, kafići i pubovi imat će posebne ponude jela s pivom i različitih vrsta piva, pivskih koktela, glazbeni program, nagradne kvizove, pivske izložbe, i druge tematske sadržaje. Prigodne izložbe bit će organizirane i u gradskim galerijama i suvenirnicama dok će na Žitnoj lađi biti organizirane posebne animacijske vožnje pod nazivom „Pivske priče sa Žitne lađe“. I ove godine za sve zainteresirane bit će organizirana tematska vođena turistička tura u pratnji vodiča pod nazivom „Frtalj cenera“ na kojoj će posjetitelji moći saznati više o pivarskoj povijesti našeg grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program će upotpuniti zabavna interaktivna igra "Pivska potraga" u kojoj će prijavljeni timovi na raznim lokacijama u gradu tražiti pivske proizvode sa zadacima i dijelovima slagalice. Tim koji najbrže skupi sve dijelove slagalice očekuje prigodna nagrada - škrinjica s pivom. Igra je namijenjena isključivo osobama starijim od 18 godina.

Pivski mjesec u gradu na četiri rijeke kulminirat će tradicionalnim festivalom Dani piva Karlovac, čije će se 35. izdanje održati od 26. do 30. kolovoza na atraktivnim gradskim lokacijama, a posjetitelji će moći uživati u raznovrsnim zabavnim sadržajima, prigodnoj ugostiteljskoj ponudi i nastupima vodećih imena domaće glazbene scene.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!