AKTUALNO / VIJESTI

PODACI STOŽERA

Od jučer manji broj novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji, na liječenju u bolnicama više od 30 covid pozitivnih pacijenata

Od jučer manji broj novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji, na liječenju u bolnicama više od 30 covid pozitivnih pacijenata
Emica Elvedji/PIXSELL

U posljednja 24 sata na COVID odjele primljeno je pet osoba, a otpuštene su četiri

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 55 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je upravo županijski Stožer civilne zaštite. 

Putem PCR testiranja detektirana su 33 nova slučaja zaraze, i to na području grada Karlovca 19, Duge Rese 5, Ogulina 5, te u općinama Barilović 1, Josipdol 2, Netretić 1. Od 35 osoba testiranih brzim antigenskim testiranjem zabilježena su 22 nova slučaja (DZ Duga Resa 12+, DZ Ogulin 2+, DZ Ozalj 2+, DZ Slunj 5+, DZ Vojnić 1+). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 19 osoba, na COVID odjelu ogulinske bolnice 9 osoba, a na COVID odjelu SB za produženo liječenje Duga Resa 3 osobe. U posljednja 24 sata na COVID odjele primljeno je 5 osoba, a otpuštene su 4 osobe, dodaju u Stožeru. 

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 39. 497 osoba, preminulo je u bolnicama 821 osoba te 49 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. S bolničkog liječenja otpušteno je 2.287 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!