AKTUALNO / VIJESTI

NOVI STARI RAVNATELJ

Branko Zoretić (HDZ) vraća se na čelo Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije - na poziciji pročelnika Ureda županice nije se dugo zadržao

Branko Zoretić (HDZ) vraća se na čelo Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije - na poziciji pročelnika Ureda županice nije se dugo zadržao

Uz njegovo ime veže se i afera cijepljenja preko reda poduzetničke elite na karlovačkom području, iako se on tada pravdao kako je bilo riječ tek o promociji cijepljenja.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije dobio je novog (starog) ravnatelja. Kako su izvijestili iz ustanove, nakon provedenog javnog natječaja Upravno vijeće na 10. sjednici održanoj dana 25. kolovoza jednoglasno je donijelo odluku o imenovanju Branka Zoretića (HDZ), mag. oec. za ravnatelja na mandat od 4 godine.

Zoretić je na čelu karlovačkog Zavoda za javno zdravstvo bio u jeku covid epidemije, u periodu od listopada 2020. godine i ostao na toj funkciju sljedećih godinu dana. Uz njegovo ime veže se i afera cijepljenja preko reda poduzetničke elite na karlovačkom području, iako se on tada pravdao kako je bilo riječ tek o promociji cijepljenja. Više pročitajte OVDJE.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zoretić je aktivno sudjelovao u kampanji sadašnje županice Martine Furdek Hajdin na prošlim lokalnim izborima, a na poziciju pročelnika njezina ureda došao je odmah nakon odlaska HDZ-ovca Kristijana Čujka na mjestu tajnika na Veleučilište u Karlovcu, i to na početku aktualnog mandata. Međutim, na toj poziciji zadržao se manje od godinu dana. 

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije nakon njega preuzela je Valentina Tomičić Žabčić, ali tek kao vršiteljica dužnosti ravnatelja. 

Izdvojeno


Reci što misliš!