SRETNO!

Sve je spremno za 22. izdanje izbora za “Najuzorniju hrvatsku seosku ženu”! Predstavljamo vam kandidatkinju iz Karlovačke županije – Kristinu Mance

Na svom imanju još prije 21 godinu Kristina je zajedno s obitelji pokrenula proizvodnju jagoda, nakon toga podigli su nasad trešanja i krenuli u preradu voća i povrća. Danas posjeduju preko 50 tisuća sadnica jagoda i 1100 kom trešanja.

U organizaciji “Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena” i domaćina Međimurske županije, grada Čakovca i Općine Belica 8. listopada održati će se 22. izbor za “Najuzorniju hrvatsku seosku ženu”. Karlovačku županiju na ovom izboru predstavljat će Kristina Mance iz Skakavca. 

Kristina je udana, majka dvoje djece, članica je OPG-a, vlasnica obrta za preradu voća, upraviteljica je poljoprivredne zadruge PZ Skakavac te voditeljica KUD-a župe Sveti Rok. Na svom imanju još prije 21 godinu Kristina je zajedno s obitelji pokrenula proizvodnju jagoda, nakon toga podigli su nasad trešanja i krenuli u preradu voća i povrća. Danas posjeduju preko 50 tisuća sadnica jagoda i 1100 kom trešanja. 

Njihovi voćnjaci opremljeni su najmodernijom opremom koja sadrži navodnjavanje, zaštitu od mraza, Antifrost i zaštitu od tuče, pa barem od prirodnih nepogoda ne moraju strahovati. Kako ističe, na svoje inovacije od prerade voća posebno je ponosna. Proizvode prodaju u Karlovačkoj županiji, a vrše usluge i uslužne radove oko žetve.

Želimo Kristini puno uspjeha na nadolazećem izboru i da nam ponovno dovede izbor za najuzorniju hrvatsku seosku ženu u Karlovačku županiju. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest