AKTUALNO / VIJESTI

još malo bagera

Aglomeracija se širi na Zvijezdu - od ponedjeljka prvi radovi, evo gdje će sve kopati

Aglomeracija se širi na Zvijezdu - od ponedjeljka prvi radovi, evo gdje će sve kopati

Održat će se sastanak sa stanarima i predstavnicima Gradske četvrti Zvijezda, kako bi se pružile sve relevantne informacije i uspostavila što kvalitetnija komunikacija, kažu u ViK-u.

U karlovačkoj Zvijezdi započinju prvi radovi na projektu aglomeracije, javili su iz Vodovoda i kanalizacije.

- U sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac- Duga Resa“, izvođač je najavio početak prvih aktivnosti u Zvijezdi, od ponedjeljka 26.9.2022. Početak radova obuhvaća polaganje mimovoda, koji će služiti za vodoopskrbu stanovništva za vrijeme trajanja radova na rekonstrukciji mreže. Prva faza polaganja mimovoda odvijat će se u ulicama J. Haulika, Samostanska i Ruski put, kažu u ViK-u, pozivajući sudionike u prometu da povećaju oprez u zoni radova te poštuju privremenu regulaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radovi u Zvijezdi dio su 4. grupe radova, zajedno sa naseljima Mala Švarča i Gornje Mekušje. Na području Zvijezde obnovit će se 4,9 km kanalizacijske i 4,9 km vodovodne mreže u 24 ulice. Grad Karlovac investirat će u obnovu prometnih površina, nogostupa (opločenje i kaldrma), javnu rasvjetu, Gradska toplana d.o.o., Karlovac u obnovu vrelovoda, a Elektra Karlovac HEP ODS u obnovu elektroenergetske infrastrukture.

Informacije o novim aktivnostima na gradilištu kao i regulacijama prometa, objavljivat će se u medijima, na web stranici projekta https://aglomeracija.vik-ka.hr/ te društvenim mrežama https://www.facebook.com/aglomeracija.karlovac.dugaresa. Također, u skorije vrijeme, u skladu sa komunikacijskom praksom na ostalim područjima provedbe projekta, održat će se sastanak sa stanarima i predstavnicima Gradske četvrti Zvijezda, kako bi se pružile sve relevantne informacije i uspostavila što kvalitetnija komunikacija, kažu u ViK-u.

- Naše sugrađane, pogotovo one u zoni obuhvata radova, pozivamo na strpljenje i suradnju te podsjećamo da nas mogu kontaktirati telefonski, pozivom na broj 649 146 ili nam pisati na e-mail [email protected], navode u ViK-u.

Izdvojeno


Reci što misliš!