AKTUALNO / VIJESTI

užas u vrapču

Vlasnik ovčara koji je napao brata i sestru: 'Ma on nije agresivan, samo je malo zaigran...'

Vlasnik ovčara koji je napao brata i sestru: 'Ma on nije agresivan, samo je malo zaigran...'
RTL

Svjedok kaže da su majka i dječak ležali na cesti ispred pekare, dječak je bio krvav

 

Jutros je u zagrebačkom naselju Vrapče pas ispred pekare napao dvoje djece, brata i sestru koji su bili sa skupinom druge djece na putu za školu. Pojavila se i zastrašujuća snimka napada belgijskog ovčara koji je djecu grizao po tijelu i nogama.

U pomoć su im dotrčali odrasli koji su otjerali razbjesnjelog psa. Djeca su dobila medicinsku pomoć u Klaićevoj bolnici te su puštena kući, potvrdio je ravnatelj bolnice Goran Roić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je iza podneva stigla pred kuću vlasnika, koji je novinarima, kako piše 24sata, rekao: "Ma on vam nije agresivan, samo je malo zaigran." Jedan od svjedoka današnjeg napada rekao je da je stigao odmah iza napada, da su ispred pekare nasred ceste ležali majka i dječak koji je bio krvav.

"Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju", ispričao je očevidac.

Izdvojeno


Reci što misliš!