AKTUALNO / VIJESTI

institucije rade

Ljutita Ličanka opasno je zaprijetila ugostitelju u Perušiću, on ju je prijavio policiji, pa je završila u istražnom zatvoru

Ljutita Ličanka opasno je zaprijetila ugostitelju u Perušiću, on ju je prijavio policiji, pa je završila u istražnom zatvoru
foto ilustracija Zeljko Mrsic/PIXSELL

Zatvor joj je određen od opasnosti od bijega te opasnosti od ponavljanja djela.

Zbog prijetnji je određen istražni zatvor 47-godišnjoj Gospićanki. Iz Općinskog državnog odvjetništva u Gospiću su javili da su po primitku kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske, proveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićene hrvatske državljanke (1975.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 47-godišnjakinja 21. kolovoza 2022., u Perušiću, u jednom ugostiteljskom objektu u vlasništvu 37-godišnjeg oštećenika, u cilju da ga zastraši, uputila mu prijeteće riječi koje su kod njega izazvale uznemirenost i strah za vlastiti život i imovinu - kažu u tužiteljstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu u cijelosti je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor 47-godišnjoj osumnjičenici zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Izdvojeno


Reci što misliš!