AKTUALNO / VIJESTI

kod mostara

Ovo je obitelj koja je poginula u strašnoj nesreći, stradali su zbog utrke dvojice pijanih vozača u "bijesnim" jurlicama

Ovo je obitelj koja je poginula u strašnoj nesreći, stradali su zbog utrke dvojice pijanih vozača u
Foto: Screenshot Facebook HDZ BiH Avenija Jugozapad

Drugo dijete obitelji Krstić u bolnici se bori za život

Ne prestaju pristizati detalji strašne prometne nesreće u Buni kod Mostara u kojoj su život izgubile četiri osobe među kojima su otac, majka i devetogodišnjak te muškarac iz automobila s kojim su se sudarili.

Sada su na Facebook profilu HDZ-a BiH Avenija Jugozapad objavili vijest o smrti njihove članice, Marijane Krstić. Među poginulima su ona, njezin suprug i sin, a trogodišnja kći bori se za život u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju. Obitelji izražavamo iskrenu sućut.Počivali u miru Božjem", stoji u objavi.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti u mjestu Buna kada su se u do sada neutvrđenim okolnostima sudarili Renault Scenic i BMW X5, a u prometnoj nesreći sudjelovao je i Mercedes. Četiri osobe su prevezene u bolnicu u Mostaru. Još nije objavljeno kako je došlo do ove tragedije.

Strašna prometna nesreća sinoć kod Mostara u kojoj su poginučle četiri osobe uzrokovana je prekomjernom konzumacijom alkohola i utrkom automobila, neslužbeno doznaje Klix.ba. Također, doznaje se da su se u alkoholiziranom stanju utrkivali hercegovački poduzetnik Mate Primorac u MMW-u X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

Primorac, poduzetnik iz Čitluka, je poginuo, a u tim trenucima se vraćao s prijateljem s jednog krštenja. Nažalost, u nesreći je poginula i obitelj Krstić. Majka, otac i sin, dok se kćerkici liječnici bore za život.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno uništeni i nad njima će se vršiti vještačenje danima, navodi klix.

Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!