AKTUALNO / VIJESTI

RESTAURANT CROATICA

Među stotinu najboljih restorana u Hrvatskoj ove godine čak pet iz Karlovačke županije, među njima po deseti put i Lovački dom Muljava

Među stotinu najboljih restorana u Hrvatskoj ove godine čak pet iz Karlovačke županije, među njima po deseti put i Lovački dom Muljava

U izboru za 2021. godinu sudjelovalo je preko 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj

Jučer je u Rijeci, na brodu Marina, održana svečanost dodjele plaketa za „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“, koje već 27. godinu bira i dodjeljuje udruga Gastronaut na čelu s voditeljicom projekta „100 vodećih hrvatskih restorana“ Karin Mimica. U izboru za 2021. godinu sudjelovalo je preko 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. 

Prvi dio glasovanja provodio se preko portala www.gastronaut.hr, a u drugom krugu svoje preporuke su dostavili voditelji restorana iz cijele Hrvatske. Završnu riječ dao je Časni odbor projekta, te potvrdio kandidaturu restorana koji su imali najviše glasova i posjetitelja portala i ugostitelja.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među stotinu najboljih restorana ove godine izabrano je čak pet iz Karlovačke županije, a među njima po deseti put i Lovački dom Muljava (HŠ d.o.o., Uprava šuma Podružnica Karlovac). Plaketu je ispred restorana „Lovački dom Muljava“ iz Vojnića primila voditeljica LD Muljava, Dijana Benko.

Kao i obično, i ovog puta tiskana je knjiga – vodič kroz 100 vodećih hrvatskih restorana sa svim potrebnim detaljima o nagrađenim restoranima, kao i po dva recepta za njihove specijalitete, a pored knjige, svi restorani dobili su i naljepnicu Restaurant Croatica koji će idućih godinu dana krasiti njihova ulazna vrata. 

Izdvojeno


Reci što misliš!