AKTUALNO / VIJESTI

NA DVIJE STOLICE?

Ostavka Zoretića sve iznenadila? Karlovačka županija još uvijek bez zamjene za pročelnika Ureda županice - otvorena dva natječaja u Odsjeku za javnu nabavu

Ostavka Zoretića sve iznenadila? Karlovačka županija još uvijek bez zamjene za pročelnika Ureda županice - otvorena dva natječaja  u Odsjeku za javnu nabavu

Nakon više od mjesec dana od kako je županijski pročelnik Branko Zoretić imenovan za novog ravnatelja ZJZKA, Karlovačka županija još nije potražila njegovu zamjenu

Sa zadnjim danom mjeseca rujna, Karlovačka županija objavila je dva oglasa za prijam u službu, i to u Uredu županice Karlovačke županije. Jedan na određeno vrijeme i to voditelja odsjeka za javnu nabavu i tehničke poslove, te jedan na neodređeno, savjetnika za gradnju i održavanje. 

Radi se konkretno o radnim mjestima u Odsjeku za javnu nabavu i tehničke poslove. Za budućeg savjetnika za gradnju i održavanje očekuje se da bude magistar struke ili stručni specijalist građevinske ili arhitektonske struke, ima najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, položen državni stručni ispit te poznaje rada na PC-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natječaj za voditelja Odsjeka provodi se radi zamjene za duže vrijeme odsutne službenice. Uvjeti koje kandidat mora zadovoljiti su magistar struke ili stručni specijalist pravne ili ekonomske struke, najmanje 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci,  položen državni stručni ispit,  položen specijalistički program izobrazbe u području javne nabave, te poznavanje rada na PC-u.

Oba natječaja otvorena su osam dana. 

Ostavka Zoretića sve iznenadila?

Inače i nakon mjesec dana od objave rezultata o izboru novog ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije, gdje se vraća županijski pročelnik Branko Zoretić, Karlovačka županija zamjenu još nije potražila. 

I ne samo da još uvijek nije raspisan natječaj za imenovanje pročelnika Ureda županice, već i dalje Branko Zoretić radi kao županijski pročelnik. Vidljivo je to ne samo iz zadnje sjednice Županijske skupštine kada je odgovarao na jedno od vijećničkih pitanja upućenoj županici (link), već i po tome što je ova dva oglasa potpisao upravo Zoretić - kao pročelnik. 

Da se Karlovačka županija tako lako ne odriče svog pročelnika može se vidjeti i na njezinim službenim stranicama, na kojima i dalje stoji da je Branko Zoretić pročelnik Ureda županice. U isto vrijeme, na web stranicama ZJZKA, Zoretić se navodi kao ravnatelj.  

Podsjetimo da je KAportal odmah po objavljenim rezultatima o izboru novog ravnatelja ZJZKA poslao upit Karlovačkoj županiji kada se očekuje raspisivanje novog natječaja za imenovanje pročelnika ureda županice. Odgovorili su nam tek kako će se isti provesti u zakonskom roku, a za to vrijeme bit će imenovan privremeni pročelnik. 

No ni do imenovanja privremenog pročelnika nije došlo. 

Izdvojeno


Reci što misliš!