AKTUALNO / VIJESTI

PRIZNANJE HGK

Plakete Zlatna kuna uručene najuspješnijim trgovačkim društvima u Karlovačkoj županiji - laureati HS Produkt, Bukva commercium i INP Croatia

Plakete Zlatna kuna uručene najuspješnijim trgovačkim društvima u Karlovačkoj županiji - laureati HS Produkt, Bukva commercium i INP Croatia
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ovogodišnji dobitnicu su HS Produkt u kategoriji velikih poduzeća, Bukva commercium iz Drežnice najbolje je srednje poduzeće, a u kategoriji malih poduzeća Zlatnu kunu dobila ja karlovačka tvrtka INP CROATIA

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Karlovac održana je danas svečana sjednica Gospodarskog vijeća na kojoj su uručene Plakete Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u 2021. godini.

Plaketa Zlatna kuna, tradicionalno godišnje priznanje HGK za uspješnost i izvrsnost poslovanja najboljoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki dodjeljuje se na temelju pokazatelja dobivenih obradom podataka iz godišnjih financijskih izvještaja poduzetnika i novog kriterija, vezanog uz društveno odgovorno i održivo poslovanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnji dobitnicu su HS Produkt u kategoriji velikih poduzeća, Bukva commercium iz Drežnice najbolje je srednje poduzeće, a u kategoriji malih poduzeća Zlatnu kunu dobila ja karlovačka tvrtka INP CROATIA.

Nagrađenim tvrtkama u ime Karlovačke županije čestitala je županica Martina Furdek Hajdin, zahvalivši im što su u ovim zahtjevnim gospodarskim okolnostima uspješno vodili svoje tvrtke i pozicionirali ih u sam vrh na razini Republike Hrvatske.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman potvrdio je da se gospodarstvo Karlovačke županije dobro nosi sa svim izazovima u vrijeme krize, o čemu, rekao je, svjedoči rast izvoza, porast zaposlenosti i smanjenje nezaposlenosti, te trend rasta gospodarskih aktivnosti unatoč rastu inflacije i poskupljenju energenata. 

Kuzman je iskoristio i priliku te pohvalio mjere Vlade za ublažavanje posljedica rasta cijena energenata i istaknuo kako će one poduzetnicima pomoći da se prilagode stanju na tržištu i nastave svoje gospodarske aktivnosti.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!