AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Ljepša slika jeseni: Nastavljaju se sunčani dani, temperature će biti vrlo ugodne

Ljepša slika jeseni: Nastavljaju se sunčani dani, temperature će biti vrlo ugodne

Na kopnu dosta vedrine, ali jutra nešto svježija. Na Jadranu vjetar vrlo slab


Do kraja tjedna uživat ćemo u suncu i dnevnoj toplini, ali ujutro će na kopnu biti svježe s maglom.

UTORAK

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz jačanje grebena anticiklone od jutra pretežno sunčano, ujutro će u unutrašnjosti mjestimice biti i magle, a na Jadranu će i dalje biti pojačane bure, osobito u Dalmaciji, pod Biokovom i olujnih udara bure.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano, tek će rijetko biti umjerene naoblake. Vjetar slab, a temperatura ugodna – između 18 i 22 stupnja.

U Dalmaciji sunčano i ugodno toplo, u drugom dijelu dana i manje vjetrovito. Bura će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Temperatura između 22 i 25 stupnjeva, a more je samo nekoliko stupnjeva svježije.

Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, već sredinom dana će buru zamijeniti jugozapadnjak, prema otvorenom moru i sjeverozapadnjak. U gorju uz dosta sunca temperatura oko 18 stupnjeva.

DO KRAJA TJEDNA NA KOPNU

Idućih dana ostajemo u stabilnom razdoblju - što znači dosta dnevne vedrine, ali i sve češću pojavu magle. Jutra će biti nešto svježija, ali tijekom dana čak i malo toplije s temperaturom iznad 20 stupnjeva. Sve u svemu do kraja tjedna uživamo u ljepšoj slici jeseni.

DO KRAJA TJEDNA NA JADRANU

Na Jadranu većinom sunčano, jedino će u drugom dijelu tjedna mjestimice biti magle. Nakon ove kraće burne epizode, vjetar uglavnom slab, tek ponegdje i umjeren, a često će potpuno izostati. Temperatura bez veće promjene.

Izdvojeno


Reci što misliš!