AKTUALNO / VIJESTI

UHVAĆENA NA DJELU

Iz trgovine u Grabriku 28-godišnjakinja pokušala išetati bez plaćanja na kasi - imala robu u vrijednosti većoj od tisuću kuna

Iz trgovine u Grabriku 28-godišnjakinja pokušala išetati bez plaćanja na kasi - imala robu u vrijednosti većoj od tisuću kuna
foto ilustracija - arhiva KAportala

Policijski službenici su nad 28-godišnjakinjom proveli kriminalističko istraživanje te će protiv nje nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

Policija istražuje slučaj krađe nakita u Ogulinu a koja se dogodila u periodu od 26. rujna do 2. listopada. 

Krađu je prijavila 68-godišnja vlasnica nakita te u prijavi navela da joj je ukraden od strane nepoznatog počinitelja. Vrijednost je procijenjena na više tisuća kuna. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer je u trgovini u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu 28-godišnjakinja zatečena da je trgovine bez plaćanja pokušala iznijeti stvari u vrijednosti većoj od tisuću kuna, kažu nam u policiji.

U pokušaju krađe zatekli su je zaposlenici trgovine te prijavili je policiji. Policijski službenici su nad 28-godišnjakinjom proveli kriminalističko istraživanje te će protiv nje nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu. Dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. 

O prometnoj nesreći u kojoj je pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život više možete pročitati ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!