AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Jutro nešto svježije, ali u nastavku dana bit će sve toplije: Temperature i do 24 stupnja

Jutro nešto svježije, ali u nastavku dana bit će sve toplije: Temperature i do 24 stupnja

Na kopnu moguće malo oblačnije vrijeme, ali tek u nedjelju. Na Jadranu mjestimice je rano ujutro moguća magla

Uz još jači utjecaj anticiklone danas većinom sunčano. Vjetar većinom slab, uz obalu burin. Nakon svježeg početka dana prema podnevu sve toplije.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano. Zapuhat će slab do umjeren južni vjetar, a uz južinu temperatura oko 22 °C pa će biti ugodno, osobito na suncu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano, vjetar slab do umjeren jugoistočni, a temperatura oko 21 stupanj.

U Dalmaciji još jedan lijep jesenski dan – prevladavat će sunčano, ugodu neće remetiti ni vjetar jer će većinom izostati, a tek mjestimice puhati umjeren s mora. Temperatura između 22 i 24 stupnja.

Na sjevernom Jadranu većinom vedro, vrlo slično i u gorskim predjelima. Vjetar slab, tek povremeno na moru i umjeren jugozapadni, a temperatura u gorju između 18 i 22, na moru i do 23 stupnja.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Od petka će magla biti češća i dugotrajnija, uz nju će i vidljivost biti smanjena. Ipak, ni idućih dana sunca neće nedostajati, a nešto oblačnije će biti tek u nedjelju. Jutarnja temperatura bez promjene, dok će dnevna biti čak i malo viša.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu do vikenda većinom sunčano, mjestimice je rano ujutro moguća magla, osobito u petak. Od subote prolazno umjerena naoblaka, ali ostat će većinom suho. Puhat će uglavnom slab vjetar, u noći burin, a tijekom dana sjeverozapadnjak. Temperatura malo viša, tako da sve do kraja tjedna ostaje razmjerno toplo.

Izdvojeno


Reci što misliš!