AKTUALNO / VIJESTI

PODACI STOŽERA

Službeno od jučer 61 novi slučaj zaraze koronom u Karlovačkoj županiji, u pogonu covid odjeli u sve tri županijske bolnice

Službeno od jučer 61 novi slučaj zaraze koronom u Karlovačkoj županiji, u pogonu covid odjeli u sve tri županijske bolnice
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 41.489 osoba

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji  imamo 61 novi slučaj  koronavirusa, izvijestio je upravo županijski Stožer civilne zaštite. 

Putem PCR testiranja zabilježeno je 40 novih slučajeva zaraze, i to na području grada  Karlovca 23, Ogulina 8, Duge Rese 6, te u općinama Barilović 1 i Josipdol 2. Od 48 osoba testiranih brzim antigenskim testiranjem detektiran je  21 novi slučaj (DZ Duga Resa 7+, DZ Ozalj 10+, DZ Slunj 1+, DZ Vojnić 3+).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 13 osoba, na COVID odjelu ogulinske bolnice 1 osoba, a na COVID odjelu SB za produženo liječenje Duga Resa 6 osoba. U posljednja 24 sata na COVID odjele su primljene 3 osobe, a otpuštena je 1 osoba, poručuju iz Stožera. 

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 41.489 osoba, preminulo je u bolnicama 836 osoba te 49 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. S bolničkog liječenja otpušteno je 2.416 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!