AKTUALNO / VIJESTI

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Za Svjetski dan učitelja nagrađeno 11 karlovačkih učitelja i nastavnika - na području županije nagradu primio 21 djelatnik

Za Svjetski dan učitelja nagrađeno 11 karlovačkih učitelja i nastavnika - na području županije nagradu primio 21 djelatnik

Na Svjetski dan učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja tradicionalno je nagradilo najbolje učitelje i nastavnike za školsku godinu 2021/2022, a među njima je i čak 21 iz Karlovačke županije. 

Posebno veseli i ponosni mogu biti u Osnovnoj školi Grabrik, jer nagrade su primili čak četiri tamošnje nastavnice - Bogdanka Conjar, Antonija Capan, Tea Borković i Marina Felić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kada su u pitanju karlovačke škole, s dvije nagrađene nastavnice može se podičiti i OŠ Mahično - to su Nikolina Nikolić i Jasmina Štefan, a vrijedno priznanje za svoj rad primile su i Đurđa Ivković Macut iz OŠ Dragojle Jarnević, Ankica Veseljić iz OŠ Banija, Ana Sudarević iz OŠ Dubovac te dvije srednjoškolske profesorice - Maja Sokač iz Gimnazije Karlovac i Sanda Šutalo iz Tehničke škole.

Četiri priznanja stižu u Ogulin, od čega čak tri u Gimnaziju Bernardina Frankopana - zaslužili su ih Branko Rumenović, Manuela Mihaljević Sabljak i Jasminka Turina Luketić, a nagradu je primila i Valentina Blašković iz Prve OŠ Ogulin. 

S dvije nagrađene učiteljice mogu se pohvaliti i OŠ Draganići, a to su Alenka Bujan i Matilda Marković, kao i OŠ Žakanje, u kojoj su priznanja primili Duško Rupčić te Elvira Špelić Vidović, koja osim u Žakanju, radi i u školama u Cetingradu i Generalskom Stolu.

Od osnovnih škola nagrađena je i Anica Globan Kovačić iz OŠ Vojnić, dok spisak nagrađenih iz naše županije zaključuje Ana Mikić iz Srednje škole Duga Resa, koja radi i u zagrebačkoj OŠ dr. Ivana Merza.

Izdvojeno


Reci što misliš!