AKTUALNO / VIJESTI

strašna tragedija

Poginulo dijete, žena se bori za život. Auto sletio u kanal i prevrtao se, svi putnici ispali van

Poginulo dijete, žena se bori za život. Auto sletio u kanal i prevrtao se, svi putnici ispali van
foto ilustracija - Slaven Branislav Babić/PIXSELL

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminuo je na mjestu


Policija je objavila detalje nesreće kod Našica u kojoj je u četvrtak u večernjim satima poginulo četverogodišnje dijete. Kako je izvijestila PU osječko-baranjska, do prometne je došlo na županijskoj cesti između Podgorača i Budimaca i to tako da je vozač osobnog vozila zbog neprilagođene vrzine i slabe vidljivosti sletio u odvodni kanal. Došlo je do prevrtanja vozila, a svi putnici ispali su van, iz čega se može pretpostaviti da nisu bili vezani.

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminuo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

Izdvojeno


Reci što misliš!