AKTUALNO / VIJESTI

DESET RUNDI PREVIŠE?

Vozio u teškom fafu! Policija kod Žakanja zaustavila 28-godišnjaka s 3,65 promila alkohola u krvi, trijeznio se u postaji

Vozio u teškom fafu! Policija kod Žakanja zaustavila 28-godišnjaka s 3,65 promila alkohola u krvi, trijeznio se u postaji
foto ilustracija

Vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, izvijestila je jutros policija te od njih izdvojila krađu u Ogulinu.

- Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 46-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 19. do 21. studenog iz kuće na području Saborskog otuđio laptop. Materijalna šteta je više tisuća kuna, navodi se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dolijao je i jedan žestoki promilaš, a radi se o 28-godišnjaku kojeg je policija zaustavila nedaleko Žakanja. 

- Policijski službenici su jučer utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 3,65 promila alkohola u krvi upravlja 28-godišnjak, stoji u izvješću. 

Vozač je, dodaju, isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izdvojeno


Reci što misliš!