AKTUALNO / VIJESTI

TKO JE NAJLJEPŠI?

I ove godine izbor najljepšeg adventskog izloga i/ili površine ispred poslovnog prostora - prijave se primaju do 11. prosinca

I ove godine izbor najljepšeg adventskog izloga i/ili površine ispred poslovnog prostora - prijave se primaju do 11. prosinca

Turistička zajednica grada Karlovca već je tradicionalno objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 11. prosinca. Za njima najljepši izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca.

Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno do 31. prosinca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za najljepše izloge po izboru građana priznanja kao i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljeni u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“, 30. prosinca u Glazbenom paviljonu.

Ovim putem pozivamo sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu s ciljem promocije i prepoznatljivosti Karlovca kao adventske destinacije. 

Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca te na FB stranici Visit Karlovac. 

(foto: Denis Stošić)

 

Izdvojeno


Reci što misliš!