AKTUALNO / VIJESTI

UPOZORENJE HAK-A

Vozači oprez! Kolnici mjestimice skliski i vlažni, a magla smanjuje vidljivost - kod Karlovca problemi zbog vode na kolniku

Vozači oprez! Kolnici mjestimice skliski i vlažni, a magla smanjuje vidljivost - kod Karlovca problemi zbog vode na kolniku

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na cestama: DC36 Šišljavić-Pokupsko u mjestu Gradec Pokupski i Karlovac-Šišljavić u Koritinji;

Kolnici su jutros mjestimice vlažni i skliski, a mjestimice gusta magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Mogući su odroni na cestama u gorju te duž Jadranske (DC8) i Ličke magistrale (DC1), upozorava Hrvatski autoklub (HAK), koji vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na cestama: DC36 Šišljavić-Pokupsko u mjestu Gradec Pokupski i Karlovac-Šišljavić u Koritinji; ŽC3156 Žažina-Mala Gorica; LC58085 Poljica-Milohnići; LC67203 Kotezi-Kutac; LC67209 Lukavac-Barbiri; LC69056 Ston-Broce-Kobaš (oštećenje kolnika).

Zbog prometne nesreće na DC1 u mjestu Brnaze kod Sinja vozi se uz regulaciju prometne policije.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva privremeno je zatvoren izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na državnu cestu DC8 za Pulu/Opatiju i Matulje.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom u Lici na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak i na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Izdvojeno


Reci što misliš!