AKTUALNO / VIJESTI

IDEMOOO

Kolinda s navijačima, za RTL poručila: 'Imam dres za Milanovića iz Rusije koji je prljav, ako bude htio'

Kolinda s navijačima, za RTL poručila: 'Imam dres za Milanovića iz Rusije koji je prljav, ako bude htio'
Goran Kovacic/PIXSELL

Bivša hrvatska predsjednica kazala je da u sportu nekad treba biti praznovjeran i držati se onog što mislimo da nam donosi sreću

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović od ranog jutra druži se s našim navijačima u Katru uoči današnje utakmice Hrvatska-Belgija. Navijači i danas nose 200 metara dugu zastavu na crveno-bijele kvadratiće, a pridružila im se i bivša predsjednica.

Razgovarala je s RTL-ovom reporterkom Majom Oštro Flis.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bivša predsjednica prisjetila se Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Sjećam se da smo ovako zastavu razvijali i u Sočiju i kada su kasnije išli u Moskvu ruski policajci nam to nisu dali. Tada su pokazivali fotografije iz Sočija kako smo razvijali zastavu pa su na kraju dobili dopuštenje", prisjetila se.

Zastava srećonoša

"Znate kako je u sportu, trebalo bi imati neke običaje kojih se držimo - nemoj prati majicu koja ti nosi sreću, razvij zastavu koja ti nosi sreću - nekad moramo biti praznovjerni", kazala je Grabar Kitarović.

Prokomentirala je i je li umorna kao i je li joj naporan tempo.

"Umorna sam jer osim što idem na utakmice pokušavam dobiti dojam sveukupnosti Svjetskog prvenstva. Puno sam toga otišla pogledati pa tako i njihove sustave rashlađivanja, onda komunikacijski broadcasting centar, senzornu sobu za djecu koja su na spektru ili imaju neke poteškoće s tjelesnim i mentalnim razvojem. Uključivost je jako bitna", poručila je.

Na današnju utakmicu stiže i Kolindin nasljednik Zoran Milanović.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!