AKTUALNO / VIJESTI

novi mandat

Karlovčanin Josip Granić više nije pročelnik HGSS-a, zamijenio ga je - dugoreški zet, Josip Brozičević iz Stanice Gospić

Karlovčanin Josip Granić više nije pročelnik HGSS-a, zamijenio ga je - dugoreški zet, Josip Brozičević iz Stanice Gospić
Josip Brozičević / HGSS

Novi pročelnik zahvalio je kolegama na podršci te istaknuo da "jedino zajedno, uz međusobno uvažavanje, podršku i poštivanje možemo biti još bolji i realizirati zadane strateške ciljeve Službe"

Josip Brozičević iz gospićke Stanice novi je predsjednik HGSS-a, te je na tom mjestu zamijenio Karlovčanina Josipa Granića, koji će u narednom mandatu obnašati funkciju izvršnog pročelnika. Brozičević mu je u prošlom mandatu bio zamjenik. Nakon što su ga imali Karlovčani, sada "svojeg čovjeka" u vrhu HGSS-a imaju i Dugorešani. Josip Brozičević je, naime, dugoreški zet.

Šalu na stranu, Vijeće Stanica HGSS-a koje čine predstavnici 25 Stanica u Hrvatskoj, kako su javili, dalo je povjerenje Josipu Brozičeviću za ovu odgovornu, moralnu, volontersku i nadasve časnu dužnost. Radi se o vrhunskom spašavatelju i čovjeku vrijednom poštovanja, što je zapravo odlika svih HGSS-ovaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Predstavnici svih Stanica na ovom Vijeću i prije svega kolege prepoznali su vrijedan, stručan i odgovoran 19 godišnji Josipov spašavateljski staž pa tako snažna podrška iz cijele Hrvatske nije bila upitna. Temelj i najveća vrijednost Hrvatske gorske službe spašavanja su njeni ljudi koji više od 70 godina nesebično daju cijelog sebe samo s jednim ciljem, a to je spasiti ljudski život. Nemali broj puta to su i učinili kada nije mogao nitko drugi. Uz tako motivirane i stručne kolege i podršku matične Stanice kao i podršku svih ostalih Stanica obavljati ovu odgovornu i časnu funkciju biti će sigurno jednostavnije i lakše, kažu u HGSS-u.

Novi pročelnik zahvalio je kolegama na podršci te istaknuo da "jedino zajedno, uz međusobno uvažavanje, podršku i poštivanje možemo biti još bolji i realizirati zadane strateške ciljeve Službe".

Izdvojeno


Reci što misliš!