AKTUALNO / VIJESTI

PRONAĐENE ČAHURE

Pucnjava u centru Zagreba: Policija utvrđuje o čemu je riječ

Pucnjava u centru Zagreba: Policija utvrđuje o čemu je riječ
Sanjin Strukic/PIXSELL

Očevid je u tijeku, očekuju se nove informacije.

U Zagrebu se dogodila pucnjava u pola bijela dana. U tijeku je policijski očevid u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Kako doznaje Jutarnji list, nepoznata osoba je iz neutvrđenog razloga ispalila više hitaca iz nepoznatog vatrenog oružja. Za Danas.hr iz policije su poručili kako su obje osobe pod policijskim nadzorom.

Dojavu o pucnjavi u neposrednoj blizini poznatog kluba Melin, policija je zaprimila nešto prije 13.30 sati. Zagrebačka policija je nakon zaprimljene dojave utvrđuje sve okolnosti događaja I nema ozlijeđenih, poručila je zagrebačka policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trenutno policajci na terenu skupljaju čahure, razgovaraju s prolaznicima, stanarima i zaposlenicima okolnih u okolnim objektima. Iz kluba Melin izjavili su da spomenuti događaj nema nikakve veze s njihovim klubom već da se sve odvilo na platou s desne strane njihova lokala.

Prema neslužbenim informacijama, jedna osoba pucala je prema drugoj osobi iz plinskog pištolja, a do dolaska policije nitko od sudionika obračuna nije na mjestu zatečen.

''Nisam ništa vidio, ali sam čuo neku galamu prije pucnjave. Bili su to muški glasovi, ali na prvu nisam tome pridavao pažnju. Ljudi kad izlaze iz lokala znaju biti pretjerano veseli pa galame, a i blagdansko je vrijeme pa pojedinci pretjeraju. No nakon pola sata vidio sam policajce koji su se raspitivali po lokalima u ulici o videonadzoru’’, rekao je građanin koji živi u Tkalčićevoj.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!