AKTUALNO / VIJESTI

SVAKA ČAST

Trgovački lanac KTC donirao karlovačku udrugu Zvončići - donacija je stigla u prave ruke

Trgovački lanac KTC donirao karlovačku udrugu Zvončići - donacija je stigla u prave ruke
KTC

Križevački trgovački lanac KTC koji svoj centar ima i u Karlovcu odlučio je nastavlja s humanitarnim djelovanja u sklopu njihovog projekta društveno odgovornog poslovanja. Kako nam javljaju iz KTC-a, ovo je zapravo i nastavak pomoći udrugama koje brinu o djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.  

Predsjednica Uprave Daliborka Kranjčić uručila je predsjednici karlovačke Udruge Zvončići donaciju u iznosu od 30.000,00 kn. Udruga će donaciju iskoristiti za kupnju opreme koja će unaprijediti uslugu te im olakšati rad s djecom sa senzornim i drugim poteškoćama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 -Zadovoljstvo nam je što smo s našim partnerom Tvornica Ulja Čepin bili u prilici razveseliti članove i zaposlenike ove iznimne i vrijedne Udruge iz Karlovca, rekli su nam u KTC-u.

- To je samo jedan od projekata društveno odgovornog poslovanja kojeg provodi KTC, zajedno sa partnerima, diljem Lijepe naše. Uz to, naglasak stavljamo na gradove u kojima djelujemo kao trgovina, istaknula je Kranjčić te dodala kako su iz cijele priče i sami nešto naučili.

- Kada se ujutro probudimo, nekada nam mozak brine o takvim banalnim stvarima. Kada se sa ovakvih događanja vraćamo doma, ustvari se preispitujemo koliko je zahvalnost bitna, kazala je predsjednica Uprave KTC-a.

Donaciju KTC-a Zvončići će iskoristiti u svrhu kupnje nove opreme, odnosno instalacije za bolje objašnjavanje i doživljavanje autizma. Predsjednica Snježana Čop je uz zahvalu donatorima, rekla kako je prepoznavanje rada i truda njihova najveća plaća.

Izdvojeno


Reci što misliš!