AKTUALNO / VIJESTI

VOZI SE 30 KM NA SAT

VIDEO Ovako izgleda cesta od Karlovca do Slunja! Vozači: Je li zimska služba zaspala?

VIDEO Ovako izgleda cesta od Karlovca do Slunja! Vozači: Je li zimska služba zaspala?
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Snijeg pada u cijeloj Hrvatskoj, mnoge su ceste zatvorene, a po nekim se vozi polako i oprezno. Vozači nam javljaju da jedna od cesta kojima se jedva vozi je D1 od Karlovca prema Slunju. Iz Zimske službe poručuju da su svi na terenu i vrijedno rade

"Ne znam je li zimska služba zaspala. Mi vozimo 30 na sat. Od poslije Karlovca do sve iza Slunja ceste su neočišćene", tuže se vozači koji se doslovno probijaju DC1 cestom na dijelu od Karlovca do Slunja.

HAK javlja da zbog zimskih uvjeti na toj cesti zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Zimskoj službi Karlovac kažu nam da se čisti koliko se može.

"Svi kamioni i svi ljudi su na terenu. Svi smo u akciji. Ali čisto koliko možemo. Ovaj snijeg je teško čistiti, prođeš i za pola sata eto ga opet. Zaista svi radimo punom parom" , poručili su iz karlovačke Zimske službe.

HAK obavještava da se u većem dijelu unutrašnjosti, Lici i Gorskom kotaru otežano vozi zbog snijega, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, na sjeverozapadu Hrvatske. U priobalju puše bura s olujnim i orkanskim udarima.

Iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće odgode putovanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!