AKTUALNO / VIJESTI

KORISNI PROGRAMI

Karlovačka županija davat će bespovratna sredstva! U javnom savjetovanju programi za turističke projekte i ravnomjeran razvoj

Karlovačka županija davat će bespovratna sredstva! U javnom savjetovanju programi za turističke projekte i ravnomjeran razvoj

Cilj programa je stvoriti preduvjete za održivi i uravnotežen razvoj Karlovačke županije, a posebice za razvoj gospodarstva i veću kvalitetu življenja stanovnika.

- U postupku javnog savjetovanja od danas su aktualni nacrti dva Programa temeljem kojih će Upravni odjel za gospodarstvo Karlovačke županije u narednom periodu objaviti javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Proračuna Karlovačke županije u 2023. godini, različitim kategorijama prihvatljivih prijavitelja, izvijestili su iz Županije. 

Za provedbu Programa poticanja ravnomjernog razvitka Karlovačke županije u Proračunu Karlovačke županije za 2023.godinu i projekcijama za 2024.godinu i 2025.godinu osigurana su sredstva u iznosu do 200 tisuća eura. Cilj programa je stvoriti preduvjete za održivi i uravnotežen razvoj Karlovačke županije, a posebice za razvoj gospodarstva i veću kvalitetu življenja stanovnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Program unapređenja turizma Karlovačke županije u 2023.godini provodi se financiranjem/sufinanciranjem projekata uređenja javne turističke infrastrukture aktivnog turizma i organizacije manifestacija na području Karlovačke županije putem dodjele bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave, turističkim zajednicama područja, gradova i općina te gospodarskim subjektima u turizmu. Za provedbu Programa u Proračunu Karlovačke županije za 2023. godinu osigurana su sredstva u iznosu do 80 tisuća eura, navode u Karlovačkoj županiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!