AKTUALNO / VIJESTI

užas

Ponovno napad na Indijce u Zagrebu. Jednog udario šakom u lice, drugog u nogu, a onda ih i pratio...

Ponovno napad na Indijce u Zagrebu. Jednog udario šakom u lice, drugog u nogu, a onda ih i pratio...

Policija je brzo stigla na intervenciju te mladića odvela u prostorije policije gdje je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

U Zagrebu ponovno novo divljaštvo nad stranim državljanima. Kako izvještava zagrebačka policija, noćas oko 2:15 sati na Ilici, 20-godišnjak je prišao skupini indijskih državljana te ih prvo verbalno napao.

Ipak, to mu očito nije bilo dosta pa je jednog od njih, 25-godišnjaka udario nogom u potkoljenice, a drugog 23-godišnjaka, udario šakom u lice te mu razbio naočale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potom ih je još i slijedio do obližnjeg ugostiteljskog objekta gdje su se htjeli skloniti od njih, ali ih je ponovno napao te 25-godišnjaka otvorenim dlanom udario u potiljak.

Policija je brzo stigla na intervenciju te mladića odvela u prostorije policije gdje je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Podsjetimo, prošlog je vikenda objavljena snimka incidenta u centru Zagreba gdje je Juraj Mesić iz Ivanić Grada vrijeđao jednog stranog državljanina riječima "Jeeni nieru, odi doma u Indiju…".

Mesić je odmah u ponedjeljak uhićen u svome domu.

Izdvojeno


Reci što misliš!