AKTUALNO / VIJESTI

MLADI KREATIVCI

U Karlovcu održano nacionalno izdanje IV. Booktrailer Film Festivala - prvo mjesto osvojila učenica Srednje škole Duga Resa

U Karlovcu održano nacionalno izdanje IV. Booktrailer Film Festivala - prvo mjesto osvojila učenica Srednje škole Duga Resa

U Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića održano je četvrto izdanje nacionalnog Booktrailer Film Festivala, koji je na području Hrvatske pokrenula Gimnazija Karlovac. Riječ je o vrlo interesantnom i kreativnom festivalu, na kojem mladi filmaši rade popularne "trailere" - za knjige.

Filmovi su pristigli iz cijele Hrvatske, a tri najbolja predstavljat će Hrvatsku i na predstojećem europskom Booktrailer festivalu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva nagrada odlukom žirija ostaje u Karlovačkoj županiji - najbolji trailer za knjigu, naime, napravila je Tonka Marinković iz Srednje škole Duga Resa za film "Žena u crnom". 

Osim tog filma, na europski festival će i drugoplasirani trailer za "Povratak Filipa Latinovicza" čiji je autor Leonard Jerleković iz Gimnazije Velika Gorica te trećeplasirani trailer za "Kuću glasova" koji je zajednički rad ekipe iz Srednje škole Delnice (autori Luis Federber, Anja Didović, Fran Šamec i Nika Štimac).

Izdvojeno


Reci što misliš!