AKTUALNO / VIJESTI

UDALJEN IZ SLUŽBE

Zagrebački policajac fekalijama uneredio šefov ured i još nekoliko prostorija u postaji

Zagrebački policajac fekalijama uneredio šefov ured i još nekoliko prostorija u postaji
foto ilustracija Zeljko Mrsic/PIXSELL

Iz policije kažu kako je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, te vrijeđanja službenih osoba

Neugodni incident dogodio se u Policijskoj upravi zagrebačkoj, doznaje Telegram. Jedan policajac, zbog nezadovoljstva sa svojim šefom obavio je veliku nuždu u njegovom uredu, ali to nije sve, uneredio je još nekoliko prostorija.

Telegram doznaje da je riječ o V. policijskoj postaji u Bauerovoj ulici. Iz policije su poručili da je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, te vrijeđanja službenih osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uslijedio je i disciplinski postupak, “zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti protiv policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke pokrenut je disciplinski postupak pred nadležnim disciplinskim sudom Ministarstva unutarnjih poslova”, navodi policija.

Prijavu je dobio zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

“Napominjemo da je policijski službenik rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka”, poručuju iz policije.

Izdvojeno


Reci što misliš!