AKTUALNO / VIJESTI

OD 31. OŽUJKA DO 2. TRAVNJA

Vikend u znaku Quatro River Rally Karlovac! Iz policije upozoravaju na prekide prometa na pojedinim prometnicima - evo kada i o kojima lokacijama se radi

Vikend u znaku Quatro River Rally Karlovac! Iz policije upozoravaju na prekide prometa na pojedinim prometnicima - evo kada i o kojima lokacijama se radi

Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe, poručuju iz PU karlovačke

Ovog vikenda na području Karlovačke županije održat će se druga međunarodna automobilistička utrka Quatro River Rally Karlovac 2023. Radi se o međunarodnom zonskom prvenstvu i prvenstvu Republike Hrvatske u reliju, a utrke će se održati 1. i 2. travnja 2023. godine.
 
Start i cilj relija je u Karlovcu u ulici Stjepana Radića, servis i prijem posada na parkiralištu Športsko rekreativnog centra "Korana", a itinerar relija prolazi karlovačkim, dugoreškim, ozaljskim i slunjskim područjem.

Iz PU karlovačke obavještavaju građane da će u vrijeme održavanja utrke za ostale sudionike u prometu biti zatvorene prometnice na kojima se održava utrka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karte s lokacijama i vremenom te programom održavanja utrke dostupne su na i stranicama Auto kluba "Delta" i Karlovačke županije .
  
- Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe, poručuju iz karlovačke policije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!