AKTUALNO / VIJESTI

MJESNI IZBORI

HNS predstavio svoje liste za mjesne odbore i gradske četvrti - samostalno izlaze na njih u ukupno osam jedinica

HNS predstavio svoje liste za mjesne odbore i gradske četvrti - samostalno izlaze na njih u ukupno osam jedinica

Svoje liste za predstojeće izbore za mjesne odbore i gradske četvrti danas je predala i Hrvatska narodna stranka, koja će na izbore izaći u tri mjesna odbora te u pet gradskih četvrti, kako su najavili Domagoj Milčić (nositelj liste u MO Ladvenjak - Selišće), Josip Mikšić (nositelj u GČ Turanj) te Anita Štefančić (nositeljica liste za GČ Zvijezda, ali i trenutna povjerenica karlovačkog HNS-a, nakon ostavke Žarka Latkovića).

- Osim ove dvije gradske četvrti te jednog mjesnog odbora, izlazimo na izbore i u gradskim četvrtima Švarča, Novi centar i Mostanje te mjesnim odborima Borlin i Mala Švarča. Zalagat ćemo se za veću uključenost građana u donošenje odluka koje se tiču njihovog neposrednog susjedstva, kao i za zborove građana koji bi trebali izravno utjecati na investicijske planove. Teme će nam svakako biti i briga za okoliš, nova dječja igrališta, ali i prostori za druženje građana starije životne dobi, kao i razni oblici pomoći starijim osobama i osobama s posebnim potrebama, najavila je Ivana Štefančić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konkretno u Zvijezdi, HNS-u će glavni fokus biti na ublažavanju parkirališnih problema, ali i onih s dovozom ogrjeva te obnova dječjeg igrališta kod Doma umirovljenika.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!