AKTUALNO / VIJESTI

TEŠKO UBOJSTVO

Riješen slučaj smrti Željka Hatlaka: Ubojica ga čekao danima, nakon ubojstva tijelo je sakrio i autom se uputio u Karlovac

Riješen slučaj smrti Željka Hatlaka: Ubojica ga čekao danima, nakon ubojstva tijelo je sakrio i autom se uputio u Karlovac

Osumnjičenom 44-godišnjaku je od 04. ožujka 2023. godine Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Karlovcu određen istražni zatvor zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na području Karlovca

Varaždinska policija priopćila je nove detalje o smrti Željka Hatlaka. Završeno je kriminalističko istraživanje, a 44-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva iz koristoljublja i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih stvari. 

Sumnja se da je 44-godišnjak unaprijed isplanirao ubojstvo Hatlaka. Stigao je u Varaždin nekoliko dana ranije, došao na njegovu adresu i čekao Hatlaka da stigne kući. Ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ubio ga, a tijelo je zatim sakrio i počeo rasprodavati Hatlakovu imovinu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga se žrtvinim autom uputio na područje Karlovca gdje je ranije neprijavljeno prebivao, u namjeri da i dalje koristi auto. Policija je auto pronašla 8. ožujka. 

Prilikom pretraga i očevida pronađeno je vatreno oružje kojim je ubijen 56-godišnjak. Osumnjičenom 44-godišnjaku je od 04. ožujka 2023. godine Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Karlovcu određen istražni zatvor zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na području Karlovca.

Zbog kaznenih djela Teškog ubojstva iz koristoljublja i Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 31. ožujka 2023., podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!