AKTUALNO / VIJESTI

1. TRAVANJ

Slavimo rođendan! KAportal ulazi u 14. godinu rada - i dalje smo vam prvi izbor u lokalnom informiranju, hvala na tome!

Slavimo rođendan! KAportal ulazi u 14. godinu rada - i dalje smo vam prvi izbor u lokalnom informiranju, hvala na tome!

Kako smo daleko najčitaniji i najposjećeniji portal (i medij) u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, svakako imamo i najveću odgovornost prema vama koji nas svakodnevno pratite.

KAportal danas slavi 13. rođendan. Prvog travnja 2010. godine nismo po cijele dane buljili u pametne telefone, skrolali i svajpali, svake dvije sekunde klikali na Facebook i Instagram, iako se internet već naveliko konzumirao i bio dio našeg svakodnevnog života.

Stoga je te, sad već davne 2010., ekipa koja KAportal vodi i danas, odlučila da Karlovčanima i svima u našoj regiji zvanoj Karlovačka županija treba ponuditi nešto novo. Zanimljive, pravodobne i istinite informacije, svakodnevno i novinarski profesionalno odrađeno, jasno i kritički bez ulizivanja političkim strukturama i elitama. Čitat ćete ih i u 14. godini našeg djelovanja prije svega, dragi naši čitatelji, zahvaljujući vama samima, koji ste nas prepoznali kao svoj prvi izbor u lokalnom informiranju.

Dakako, sretni smo zbog toga, a da ne pričamo u prazno to govore brojke. KAportal je samo u ožujku ove godine (podaci Google Analytics) imao više od milijun posjeta, s 379 tisuća jedinstvenih korisnika i preko 2 milijuna pregledanih stranica. Kad bi gledali godinu unazad, na naše stranice ste kliknuli više od 11 milijuna puta, pregledali 28 milijuna stranica, a bilo vas je puno - više od milijun i 980 tisuća jedinstvenih korisnika. 

Kako smo daleko najčitaniji i najposjećeniji portal (i medij) u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, svakako imamo i najveću odgovornost prema vama koji nas svakodnevno pratite. Možemo vam obećati da ćemo pokušati biti još bolji, s kvalitetnijim i živopisnijim sadržajima a pripremili smo i neke nove zanimljive projekte. 

Hvala od srca i čitamo se danas, sutra i još dugo dugo godina...

Redakcija KAportala

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.