AKTUALNO / VIJESTI

ZA KLINCE

Glazbeni centar Buka u srpnju i kolovozu organizira Ljetni glazbeno-lutkarski kamp u Robinson Campu u Juratovićkom Brigu

Glazbeni centar Buka u srpnju i kolovozu organizira Ljetni glazbeno-lutkarski kamp u Robinson Campu u Juratovićkom Brigu

I ove godine održava se Ljetni glazbeno-lutkarski kamp Glazbenog centra Buka, i to u dva termina. Lokacija je na području općine Netretić unutar Robinson campa Juratovićki Brig, a termini su od 3. do 7. srpnja te od 7. do 11. kolovoza. 

Glazbeno lutkarski ljetni kamp je spoj učenja, zabave, relaksacije i outdoor pustolovine. Kroz pet dana djeca će biti uključena u razne kreativne, glazbene, sportske i ekološke radionice. Baza svih aktivnosti u kampu je na učenju kroz igru. Polaznici će uz stručno vodstvo svladati razne kazališne tehnike, učiti o lutkarstvu, izrađivati lutke raznim tehnikama, upoznati se s osnovnom glazbenom teorijom, učiti svirati razne instrumente, a krajnji rezultat je lutkarski mjuzikl koji će polaznici izvesti zadnji dan kampa. Osim kreativnih i glazbenih radionica djeca će svakodnevno biti uključena u sportske aktivnosti i ekološke radionice. U mirnom okruženju djecu očekuje svakodnevna šetnja prirodom,  upoznavanje sa biljnim i životinjskim vrstama te učenje o orijentaciji i osnovama prve pomoći, kao i kupanje, vožnje kanuom, utrke na luftićima i razne igre na vodi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena kampa, koji uključuje petodnevni program s pet obroka dnevno te sve potrebne rekvizite za aktivnosti, kao i poklon svim sudionicima kampa je 355 eura i može se platiti u tri rate. Prijave su moguće OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!