AKTUALNO / VIJESTI

kakav lik

Stvarno nije u redu! Maltretirao konobaricu i razbijao po kafiću u Generalskom Stolu, a kaznili ga sa - 20 eura

Stvarno nije u redu! Maltretirao konobaricu i razbijao po kafiću u Generalskom Stolu, a kaznili ga sa - 20 eura
foto: Pixabay.com/KAportal

Izmjereno mu je 2,05 promila alkohola u krvi.

Prekršajnim nalogom je 40-godišnji muškarac proglašen krivim na Prekršajnom sudu u Dugoj Resi zbog remećenja javnog reda i mira počinjenog u Generalskom Stolu jer je maltretirao konobaricu.

Od nje je pod utjecajem alkohola od 2.05 promila tražio novo piće, ona ga je odbila, a onda je on krenuo sa scenama. Prvo joj je opsovao mater i zatražio pivo. Onda je otišao do hladnjaka pa sam uzeo bocu piva i razbio je o pod, te uzeo novu, otvorio je i popio za stolom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istu stvar je ponovio, uzeo bocu, razbio je, a sljedeće pivo popio. Policija ga je "pokupila" oko 16 sati, a pustila u noći. Zato mu je kazna od 100 eura umanjena za 80 eura, pa će morati platiti samo 20 eura.

- Pri izboru kazne uzete su u obzir sve okolnosti koje utječu na vrstu i mjeru kazne, a određena je u granicama koje su određene propisom za počinjeni prekršaj na temelju stupnja krivnje, opasnosti djela i svrhe kažnjavanja. Vrijeme za koje je okrivljenik bio lišen slobode uračunato je u izrečenu novčanu kaznu - zaključio je sud.

Izdvojeno


Reci što misliš!