AKTUALNO / VIJESTI

oprezno u prometu

U dvije nesreće dvoje teško ozlijeđenih: Pripiti 29-godišnjak autom sletio u odvodni kanal, 47-godišnja motociklistkinja udarila u rubni kamen

U dvije nesreće dvoje teško ozlijeđenih: Pripiti 29-godišnjak autom sletio u odvodni kanal, 47-godišnja motociklistkinja udarila u rubni kamen
foto ilustracija Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Oboje vozača bit će kažnjeni sukladno zakonu.

U dvije prometne nesreće na karlovačkim cestama dvije su osobe teško ozlijeđene, javili su jutros iz PU karlovačke.

- Jučer su se na karlovačkom području dogodile dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene. Jedna oko 00.45 sati u naselju Tuškani te je u njoj teško ozlijeđen 29-godišnji vozač, a druga u 17.30 sati u Rečičkoj ulici u Karlovcu i u njoj je teško ozlijeđena 47-godišnja vozačica, navode iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kažu da je 29-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te zbog neprilagođene brzine i ne kretanja što bliže desnom rubu kolnika, sletio van kolnika u odvodni kanal. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 0,54 g/kg.

Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 47-godišnjakinja i u Rečičkoj ulici u Karlovcu, prilikom ulaska u zavoj, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je kotačima motocikla zahvatila rubni kamen i zajedno s motociklom pala na nogostup.  

Vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu će biti dostavljena izvješća o ovim prometnim nesrećama.

Izdvojeno


Reci što misliš!