AKTUALNO / VIJESTI

LIJEPO PRIZNANJE

Građani i struka birali najljepše vrtiće - DV Rakovac treći po izboru publike, a struka mu dodijelila petu nagradu!

Građani i struka birali najljepše vrtiće - DV Rakovac treći po izboru publike, a struka mu dodijelila petu nagradu!

Dva lijepa priznanja dobio je karlovački Dječji vrtić Rakovac u izboru za najljepši i najbolji hrvatski vrtić, koji je proveo portal Gradonačelnik.hr

Publika je glasala za najbolji vrtić svojim glasovima, a u konkurenciji velikih gradova vrtić na Rakovcu je njihovim glasovima proglašen za treći najljepši u državi. Pobjednik je vukovarski vrtić Leptirić, a drugo mjesto osvojila je velikogorička "Lojtrica". Naš Rakovac je, dakle, treći, a zatim slijede čakovečki Cvrčak, slavonskobrodski Potjeh i tako dalje... Kod općina je, i to s ukupno najvećim brojem glasova u obje kategorije pobijedio Dječji vrtić Bambi iz Andrijaševaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, glasala je i struka, odnosno predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za obrazovanje, koji je pak prema ranije utvrđenim kriterijima karlovačkom Dječjem vrtiću Rakovac dodijelio petu nagradu u kategoriji gradova. Stručni žiri za najbolji je vrtić u Hrvatskoj proglasio već spomenutu Lojtricu u Velikoj Gorici, dok je u konkurenciji općina najbolji Dječji vrtić Maslačak iz Primorskog Dolca.

(foto: FB Gradonačelnik.hr)

Izdvojeno


Reci što misliš!