AKTUALNO / VIJESTI

U 9 SATI

Radni petak za županijske vijećnike! Na dnevnom redu 15. sjednica Županijske skupštine ali i prve izmjene proračuna - uvećava se za čak 21 milijun eura

Radni petak za županijske vijećnike! Na dnevnom redu 15. sjednica Županijske skupštine ali i prve izmjene proračuna - uvećava se za čak 21 milijun eura

Županijska skupština počinje u 9 sati aktualnim satom koji po prilici traje i do dva sata ukoliko je oporba spremna

Županijski vijećnici danas će odraditi 15. sjednicu Županijske skupštine u ovom mandatu. Na dnevnom redu nalazi se 18. točaka. Među njima je i izvješće o radu županice za drugo polugodište prošle godine, kao i izvještaj o izvršenju proračuna za 2022. godinu. 

U prve izmjene će i proračun 2023., uvećava se za 21 milijun eura odnosno i budžet se uključuju ugovoreni projekti iz Fonda solidarnosti i MPOO za sanaciju šteta od potresa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županijski vijećnici raspravit će i o programu demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima na ruralnom području Karlovačke županije.

Kroz proceduru proći će i odluka o proširenju djelatnosti Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa kao i davanje suglasnosti Zavodu za hitnu medicinu za nabavku jednog vozila za obavljanje hitnih intervencija. 

Pred postupkom javne nabave je i rekonstrukcija i nadogradnja Medicinske škole Karlovac, ali i dugo očekivana usluga javnog prijevoza putnika na području županije ali tek za izradu projektno-tehničke dokumentacije. 

Županijska skupština počinje u 9 sati aktualnim satom koji po prilici traje i do dva sata ukoliko je oporba spremna.  

Izdvojeno


Reci što misliš!