AKTUALNO / VIJESTI

PRIJAVILE GA

Profesor u hotelskoj sobi fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile

Profesor u hotelskoj sobi fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile
foto ilustracija

Naime, policiji je pristupio ravnatelj srednje škole te ih informirao da su mu se obratili roditelji djece vezano za izlet u Italiji od 3. do 6. svibnja kada je jedna učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao

Profesor jedne srednje škole na otoku prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje, piše Slobodna Dalmacija.

Prema pisanju istog medija, muškarac je priveden i određene su mu mjere obraza i to zabrana približavanja te zabrana uspostavljanja kontakta s dvije učenice. Trenutno je na slobodi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, policiji je pristupio ravnatelj srednje škole te ih informirao da su mu se obratili roditelji djece vezano za izlet u Italiji od 3. do 6. svibnja kada je jedna učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao.

Druga učenica je došla u pratnji roditelja te prijavila da ih je profesor neovlašteno snimao. Navodno je ušao u hotelsku sobu oko 6 sati i fotografirao ih dok su spavale, a naposljetku im iste fotografije i pokazivao. Priveden je na Općinsko državno odvjetništvo uz dvije kaznene prijave, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu uz mjere opreza.

Slobodna Dalmacija piše da su iz tajništva škole rekli da je profesor otišao u ispostavu škole u drugo mjesto.

Izdvojeno


Reci što misliš!