AKTUALNO / VIJESTI

SMEĆE SE VIDI "IZ AVIONA"

Osim zaraslih državnih cesta u cijeloj Karlovačkoj županiji, u još gorem stanju su ugibališta! Sve zatrpano smećem, provjerili smo u Hrvatskim cestama zašto

Osim zaraslih državnih cesta u cijeloj Karlovačkoj županiji, u još gorem stanju su ugibališta! Sve zatrpano smećem, provjerili smo u Hrvatskim cestama zašto
Čitatelj KAportala

Iz Hrvatskih cesta dobili smo odgovor kako bi sve uskoro trebalo biti dovedeno u red

Trava preko glave jer košnja uz državne ceste ove godine još nije ni počela, udarne rupe gotovo se ni ne saniraju. Svakodnevnica je to svakog vozača koji putuje kroz Karlovačku županiju.

A kao da to nije dovoljno, loš dojam ostavljaju i zapuštena i smećem zatrpana ugibališta, često i neopremljena. Sliku jednog takvog na državnoj cesti D1 koja se proteže od Karlovca prema Slunju poslao nam je čitatelj. 

FOTO: Čitatelj KAportala

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


KAportal je provjerio što Hrvatske ceste d.o.o. rade po tom pitanju. Odgovorili su nam kako bi sve uskoro trebalo biti dovedeno u red. 

- Održavanje ugibališta dio je okvirnog sporazuma koja je ovih dana potpisan s tvrtkom Poduzeće za ceste d.o.o. iz Slavonskog Broda te će u skorom periodu ugibališta biti očišćena. 

Točnije, ugovor s novim ugovaratelj za redovno održavanje i zaštitu državnih cesta na području Karlovačke županije potpisan je 5. lipnja ove godine.

Iz Hrvatskih cesta za KAportal kazali su da je uvođenje ugovaratelja u posao u tijeku i prije potpisivanja ovog ugovora jer je odluka o odabiru ponuditelja, temeljem Zakona o javnoj nabavi, postala izvršena 23. svibnja.

Izdvojeno


Reci što misliš!