AKTUALNO / VIJESTI

HSP KARLOVAČKE ŽUPANIJE

Tko verbalno vrijeđa pripadnike bošnjačke manjine ali i ranjive skupine? HSP Karlovačke županije poslao priopćenje, pozivaju nadležne da riješe problem

Tko verbalno vrijeđa pripadnike bošnjačke manjine ali i ranjive skupine? HSP Karlovačke županije poslao priopćenje, pozivaju nadležne da riješe problem

- HSP ističe kako su i na drugim mjestima u Karlovačkoj županiji zabilježeni slični verbalni incidenti prema najranjivim skupinama društva - umirovljenicima, invalidima, djeci i drugim osobama s posebnim poteškoćama, navodi se u priopćenju.

HSP Karlovačke županije danas se priopćenjem obratio javnosti na temu lošeg održavanja državnih cesta o čemu je KAportal izvješavao u više navrata, ali i o navodnom neprimjerenom ponašanju djelatnika karlovačke tvrtke "Autotransport". 

Kako su naveli u svom priopćenju, "u mjestu Široka Rijeka uz granicu s Bosnom i Hercegovinom, pripadnici bošnjačke nacionalne manjine su bili izloženi verbalnim uvredama", te pozivaju nadležne da odgovorno pristupe rješavanju nastalog problema.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- HSP ističe kako su i na drugim mjestima u Karlovačkoj županiji zabilježeni slični verbalni incidenti prema najranjivim skupinama društva - umirovljenicima, invalidima, djeci i drugim osobama s posebnim poteškoćama, navodi se u priopćenju kao i da će "HSP, stranka prava, uvijek će stajati uz „maloga čovjeka“ i neće dopuštati, ni tolerirati njegovo vrijeđanje, omalovažavanje od bilo koga".

- Također, HSP ukazuje na zapuštenost i neodržavanje javnih površina na području Karlovca i drugim mjestima karlovačke županije, primjerice nekošenja trave , na ilegalna odlagališta smeća, kao i na nesaniranje posljedica prošlomjesečnih poplava, prilikom čega je ostala ogromna količina različitog otpada, uz prometnice i rijeke koje je potrebno zbrinuti. HSP će i nadalje ukazivati na anomalije različitog oblika i tražiti da se iste otklone na zadovoljstvo svih građana Karlovačke županije, stoji još u priopćenju koje je potpisao predsjednik HSP KŽ Željko Belanek.

Izdvojeno


Reci što misliš!