AKTUALNO / VIJESTI

NIJE PLOVNI PUT

Majstor sa jet-skijem vozio po Korani na Foginovom, Rangeri ga prijavili Lučkoj kapetaniji i policiji! Odgovor ih je zaprepastio!

Majstor sa jet-skijem vozio po Korani na Foginovom, Rangeri ga prijavili Lučkoj kapetaniji i policiji! Odgovor ih je zaprepastio!
Rangeri - čuvari prirode Karlovac

O zaštiti životinja, riba, ptica, flore i faune naše Korane mislimo da je sada bespredmetno razgovarati.


Rangeri  - Čuvari prirode Karlovac javljaju da su po primitku prijave o obijesnoj vožnji Jet Ski-a na Foginovom kupalištu u Karlovcu poslali prijavu Lučkoj kapetaniji u Sisku, inspektoru unutarnje plovidbe, ali da su o tome obavijestili policiju.

Međutim, od inspektora Lučke kapetanije dobili su odgovor da im je prijava - neosnovana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Takav je odgovor od inspektora. Korana kao rijeka nije plovni put, nije čak još ni razvrstana ali to nije toliko ni bitno. Znači, drage Karlovčanke i Karlovčani drugi puta kad vidite skuter, jet-ski, možda i gliser koji putem konopca vuče čovjeka na skijama na Foginovom, znajte da on ima na to potpuno pravo. Nitko mu to ne može zabraniti, sve dok nekoga ne ozlijedi, ne daj Bože nekoga ne ubije, napisali su Rangeri u svom postu na Facebooku.

Ovim putem se, kažu, ispričavaju dečku koji je demonstrirao svoje umijeće vožnje Jet Ski-a na Korani jer su ga neosnovano optužili. O zaštiti životinja, riba, ptica, flore i faune naše Korane mislimo da je sada bespredmetno razgovarati.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!