AKTUALNO / VIJESTI

NEBOJŠA ANDRIĆ

Bivšeg HDZ-ovca donedavni stranački kolege prozvali za politikanstvo zbog stava o migrantskoj krizi: Specijalac Tokić se osjeća sigurno, ali ne i ostali građani

Bivšeg HDZ-ovca donedavni stranački kolege prozvali za politikanstvo zbog stava o migrantskoj krizi: Specijalac Tokić se osjeća sigurno, ali ne i ostali građani
foto Facebook Nebojša Andrič/Pixsell

Možda se Drago Tokić kao specijalac osjeća sigurno "tristo posto", ali to se ne može reći za druge građane", napomenuo je načelnik Vojnića

- Građani su upozorili na velik priljev migranata, a vlasti su odgovarale da je sve u redu i da su migranti miroljubivi, da bi potom došlo do pucnjave. U subotu sam upozorio na izjavu načelnika policije Unsko-sanskog kantona da postoji naoružana skupina Afganistanaca na granici, a sada vlast organizira tiskovne konferencije na kojima govore da se osjećaju sigurnima "tristo posto". Možda se Drago Tokić kao specijalac osjeća sigurno, ali to se ne može reći za druge građane, komentirao je danas za KAportal načelnik Vojnića Nebojša Andrić.

Donedavni HDZ-ovac danas je u Krstinji kod Vojnića bio prozvan od bivših stranačkih kolega, saborske zastupnice Maje Grbe-Bujević i stanovnika općine Vojnić, umirovljenog časnika i ratnog vojnog invalida Tokića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

HDZ je sazvao tiskovnu konferenciju ne bi li reagirali na subotnju presicu Andrića i Zvonimira Troskota iz Mosta, a više možete pročitati na KAportalu.

Andrić nije htio dodatno komentirati Tokića jer je, ovaj "šest dana u HDZ-u, a ja sam HDZ nedavno napustio".

Kazao je da nije nikad niti osporavao ulaganja u Vojnić sa županijske i državne razine s obzirom da je M. Grba - Bujević nabrajala u što se sve investiralo i napomenula da Vojnić nije zapostavljen. Posebno se zahvalio još jednom Grbi - Bujević što se bila založila za ulaganje u stanicu hitne medicinske pomoći.

- Svatko od nas ima svoje viđenje, ja sam iznio svoje, a oni svoje, rekao je Andrić.

Danas je na svojoj Facebook stranici stavio fotografiju migranata u centru Vojnića, kako je naveo, snimljenu prošlog tjedna oko 7 sati ujutro, kako je napisao, u vrijeme kad djeca idu u školu.

Izdvojeno


Reci što misliš!