AKTUALNO / VIJESTI

PREPOZNAT RAD

Ministarstvo odobrilo znatnu potporu udruzi Zvončići - još stotinjak mališana moći će se uključiti u rehabilitaciju

Ministarstvo odobrilo znatnu potporu udruzi Zvončići - još stotinjak mališana moći će se uključiti u rehabilitaciju

Iz Zvončića pozivaju sve zainteresirane osobe navedenih struka da se jave i postanu dio pozitivnog stručnog tima.

Kontinuirani kvalitetni rad Udruge za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići urodio je plodom te je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike znatno povećalo broj već ugovorenih usluga rane razvojne podrške, koju Udruga ugovorno pruža od 2018. godine u suradnji s Centrima za socijalnu skrb.

Što to znači za rad Udruge Zvončići? To znači da se u terapije, uz već dosad veliki broj uključene djece, može uključiti i dodatnih 70 do 100 nove djece u dobi od 0 do 7 godina. To znači da će se sva djeca koja su se nalazila na listi čekanja moći u najkraćem roku uključiti u rehabilitaciju, koja će za njih biti potpuno besplatna. 

Osim povećanja broja usluga koje udruga može provoditi ova potpora omogućuje i proširenje stručnog tima što će se odnositi na struke koje nisu još zastupljene u timu, a pokazuju se kao prijeko potrebne u radu Udruge, kao što je edukacijski rehabilitator. Uz nove vrste usluga, tim će se proširiti i u već standardnim terapijama koje udruga pruža, kroz zapošljavanje dodatnog radnog terapeuta, logopeda i psihologa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovim putem iz Zvončića pozivaju i sve zainteresirane osobe navedenih struka da se jave na e-mail udruge za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići i postanu dio pozitivnog stručnog tima.

Izdvojeno


Reci što misliš!