AKTUALNO / VIJESTI

LIJEPO PRIZNANJE

TZ grada Karlovca na Međunarodnom festivalu turističkog filma osvojila posebno priznanje za video o Ivanjskom krijesu

TZ grada Karlovca na Međunarodnom festivalu turističkog filma osvojila posebno priznanje za video o Ivanjskom krijesu

Sudjelovalo je čak 406 filmova iz 147 zemalja svijeta.

Međunarodni dani turizma INTERSTAS koji objedinjuju čak tri turističke manifestacije, 30. Međunarodni festival turizma, turističkog filma i krajobraza,  26. Međunarodni festival turističkog filma i 21. Natjecanje za Međunarodni Zlatni Cvijet održani su od 15. do 17. studenog u  Solinu. 

Povodom proglašenja običaja paljenja Ivanjskog krijesa u Karlovcu nematerijalnim  kulturnim dobrom Republike Hrvatske, TZ grada Karlovca pripremila je poseban tematski video o najstarijoj karlovačkoj manifestaciji i kandidirala ga na 26. Međunarodni festival turističkog filma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ovogodišnji festival prijavljeno je rekordnih 406 turističkih promotivnih videa iz čak 147 zemalja. Međunarodni žiri dodijelio je ukupno 27 festivalskih nagrada (15 domaćim i 12 stranim filmovima) za nominirane filmove među kojima je i priznanje za video Turističke zajednice grada Karlovca.

Posebno priznanje na završnoj svečanosti manifestacije u Solinu preuzela je direktorica Turističke zajednice Marina Burić te tom prigodom izjavila: „Koristimo svaku priliku predstaviti naš grad i njegove turističke posebnosti, kako pred potencijalnim turistima tako i pred stručnom publikom a sve kako bi pozicionirali Karlovac kao iznimnu turističku destinaciju vrijednu posjeta.“ 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!