AKTUALNO / VIJESTI

tragedija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 22-godišnja djevojka - na cesti prema Ozlju sletjela je u odvodni kanal i udarila u zid

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 22-godišnja djevojka - na cesti prema Ozlju sletjela je u odvodni kanal i udarila u zid
ilustracija - Ivica Galovic/PIXSELL

Izvješće o nesreći policija će poslati Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.


U prometnoj nesreći koja se jučer oko 5.45 sati dogodila u Novim Novakima, na dionici ceste od Karlovca do Ozlja, teško je ozlijeđena 22-godišnja djevojka, javili su iz policije.

- Jučer u 05,45 sati, u Karlovcu, Novi Novaki, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 22-godišnjakinja i kretala se kolnikom državne ceste broj 228, iz smjera Karlovca u smjeru Ozlja. Dolaskom u naselje Novi Novaki nije se s vozilom kretala sredinom obilježene prometne trake već je u jednom trenutku skrenula ulijevo van kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim lijevi dijelom vozila udarila u betonski propust za vodu gdje se i zaustavila - kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navode da je u prometnoj nesreći 22-godišnja vozačica zadobila teške ozljede te da slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Izdvojeno


Reci što misliš!