AKTUALNO / VIJESTI

NAJBOLJE KASKADE

Slovenska kaskaderka Tjaša Perko i hrvatski kaskader Slaven Petrović dobitnici trofeja "Pegaz" na 1. Festivalu kaskaderstva

Slovenska kaskaderka Tjaša Perko i hrvatski kaskader Slaven Petrović dobitnici trofeja

Svečanim proglašenjem pobjednika za izvedbu najbolje kaskade u ženskoj i muškoj kategoriji, zatvoren je 1. međunarodni "Festival kaskaderstva - 3,2,1 akcija!", koji se dva dana održavao u Karlovcu i Dugoj Res.

Ponosni prvi dobitnici trofeja Pegaz za najbolje kaskade su postali Tjaša Perko (Slovenija) za kaskadu u filmu Čuvaj me s leđa (Hitman's Wife's Bodyguard) i Slaven Petrović (Hrvatska) za kaskadu u serijalu Nestali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo izdanje festivala kakav je u ovakvom natjecateljskom obliku vrlo rijedak izvan granica SAD-a pokazao je zanimljiv i velik potencijal, ali, dakako, i određene "dječje bolesti" koje bi nastavi li se ova tradicija trebale biti razriješene do sljedećeg izdanja. Posebno se to odnosi na možda ipak malo preslabo iskomuniciran sam program, pogotovo što se tiče subotnjeg poslijepodnevnog programa koji je najavljen u trajanju od sat vremena, a potrajao je jedva 15-20 minuta pa su ga mnogi propustili. 

Izdvojeno


Reci što misliš!